Restaumatic Arrow icon Ellipsis Przejdź do głównej zawartości
Trattoria Per Tutti
  • Start
  • Menu
  • Promocje
  • Dostawa
  • Rezerwacja
  • Galeria
  • Opinie
  • Kontakt

Menu

  1. Start
  2. Menu
Trattoria Per Tutti
  • Start
  • Menu
  • Promocje
  • Dostawa
  • Rezerwacja
  • Galeria
  • Opinie
  • Kontakt
  • Start
  • Menu
  • Promocje
  • Dostawa
  • Rezerwacja
  • Galeria
  • Opinie
  • Kontakt
  • PRZYSTAWKI
  • ZUPY
  • SAŁATY
  • DANIA GŁÓWNE
  • MENU DZIECIĘCE
  • PIZZA
  • DESERY
  • BURGERY
  • MAKARONY
  • RISOTTO

Menu

  • PRZYSTAWKI
  • ZUPY
  • SAŁATY
  • DANIA GŁÓWNE
  • MENU DZIECIĘCE
  • PIZZA
  • DESERY
  • BURGERY
  • MAKARONY
  • RISOTTO

PRZYSTAWKI

  • 1. Focaccia

    z mozzarellą, zielonym i czerwonym pesto
  • 2. Bruschetta pomodoro

    grzanki z włoskiego pieczywa z drobno posiekanymi pomidorami, bazylią, pesto i sosem balsamicznym, posypane serem Grana Padano
  • 3. Vitello tonnato

    cienko cięta duszona cielęcina, polana sosem tuńczykowo - kaparowym
  • 4. Gamberi al vino bianco

    duszone krewetki na białym winie z masłem, czosnkiem, chili, podawane z bagietką
  • 5. Tatar di salmone

    tatar z łososia z guacamole i serkiem naturalnym
  • 6. Carpaccio

    cienkie plastry surowej polędwicy wołowej z kaparami, rukolą, serem Grana Padano, polane oliwą i sosem balsamicznym
  • Oferta specjalna

    7. Talerz antipasti (dla 2 os.)

    cienkie plastry szynki Prosciutto Crudo, plastry salami, spianata, ser kozi, gorgonzola, oliwki, suszone pomidory, ser Grana Padano, orzechy włoskie
  • 8. Cozze al Vino bianco

    mule na białym winie, maśle z czosnkiem, peperoncino i natką pietruszki, podawane z bagietką

ZUPY

  • 1. Crema di pomodoro

    krem pomidorowy z serem Grana Padano, zielonym pesto i z grzanką
  • Szef kuchni poleca

    2. Frutti di mare

    krewetki, mule, ośmiornica, vongole, łosoś, dorsz, podawane z grzanką
  • 3. Bordo con ravioli con ripieno di anatra

    rosół z pierożkami nadziewanymi gęsiną
  • 4. Zuppa per cena

    zupa dnia

SAŁATY

  • 1. Insalata Cesare

    sałatka cezar z kurczakiem, awokado, pieczonym boczkiem, jajkiem, posypana serem Grana Padano w sosie cezar, podana z grzanką
  • Nowość

    2. Insalate di formaggio di capra

    sałatka z kozim serem, karmelizowaną gruszką, borówkami, winogronem w sosie malinowo - balsamicznym, podana z grzanką
  • 3. Insalata di salmone

    sałatka z grillowanym łososiem, pomidorkami cherry, czerwoną cebulą, pieczoną papryką w sosie winegret, podana z grzanką
  • 4. Insalate verdi

    mix zielonych sałat, pomidorki cherry, czerwona papryka, świeży ogórek, oliwa extra virgin

DANIA GŁÓWNE

  • 1. Petto do pollo

    pierś z kurczaka kukurydzianego z kostką, puree ziemniaczane, karmelizowane marchewki, sos pomarańczowy
  • Oferta specjalna

    2. Salmone in salsa d’arancia

    pieczony łosoś w sosie pomarańczowym, z puree ziemniaczano - truflowym, z zielonymi sałatami
  • 3. Saltimbocca alla Romana

    eskalopki z polędwicy cielęcej z szynką parmeńską i szałwią w kremowym sosie winno - maślanym, puree ziemniaczano - truflowe
  • Szef kuchni poleca

    4. Filetto al pepe verde

    stek z polędwicy wołowej w kremowym sosie z zielonego pieprzu, podawany z frytkami stekowymi i warzywa grillowane
  • 5. Filetto di maiale al porcini

    polędwiczki wieprzowe w kremowym sosie borowikowym, puree ziemniaczanym i mix sałat
  • 6. Bistecca di calamari

    stek z kalmara, podawany z ziemniakami opiekanymi i warzywami z grilla

MENU DZIECIĘCE

  • 1. Petto di pollo

    chrupiące paluszki z kurczaka z frytkami, ketchup
  • 2. Pizza margherita

    sos pomidorowy, mozzarella
  • 3. Spaghetti bolognese

    spaghetti w sosie pomidorowym z mięsem mielonym
  • 4. Gnocchi ziemniaczane na maśle z parmezanem

PIZZA

  • 1. Margheritta

    sos pomidorowy, mozzarella, bazylia
  • 2. Capriciosa

    sos pomidorowy, mozzarella, szynka, pieczarki
  • 3. Quatro Formaggi

    sos pomidorowy, mozzarella, gorgonzola, camembert, ser kozi
  • 4. Spagna

    sos pomidorowy, mozzarella, hiszpańskie chorizo , oregano
  • 5. Vegetariana

    sos pomidorowy, mozzarella, ser kozi , pieczona papryka, karmelizowana cebula
  • 6. Prosciutto e rucola

    sos pomidorowy, mozzarella, parmezan, szynka parmeńska, rukola, pomidorki cherry
  • Oferta specjalna

    7. Frutta

    sos pomidorowy, mozzarella, gorgonzola, karmelizowana gruszka, orzechy włoskie, miód
  • 8. Salciccia picante

    sos pomidorowy, mozzarella, nduja (włoska pikantna kiełbasa)
  • 9. Pancetta

    sos pomidorowy, mozzarella, pancetta, szpinak, suszone pomidory, czosnek
  • 10. Tonno

    sos pomidorowy, mozzarella, tuńczyk, czerwona cebula
  • 11. Diavola

    sos pomidorowy, mozzarella, salami piccante, karmelizowana cebula
  • 12. Frutti do mare

    sos pomidorowy, mozzarella, krewetki, kalmary, mule, ośmiornica
  • 13. Peperoni

    sos pomidorowy, mozzarella, grana padano, kiełbasa pepperoni, oregano
  • 14. Calzona

    sos pomidorowy, mozzarella, szynka cotto, pieczarki

DESERY

  • Tiramisu

  • Panna cotta

  • Cannolo: krucha sycylijska rurka, nadziewana ricottą z pistacjami

  • Szarlotka na ciepło z lodami

  • Beza lodowa z goracymi wiśniami

BURGERY

  • 1. Hamburger wołowy

    frytki, ketchup
  • 2. Cheeseburger

    frytki, ketchup
  • 3. Hamburger z kozim serem i karmelizowaną cebulką

    frytki, ketchup
  • 4. Vegeburger z serem halloumi i ananasem

    frytki, ketchup
  • 5. Spinata, jalapeno, wołowina

    frytki, ketchup

MAKARONY

  • 1. Aglio olio

    czosnek, oliwa, natka pietruszki, chilli, ser Grano Padano
  • 2. Pesto rosso

    pesto z suszonych pomidorów, czosnek, ser Grano Padano, bazylia
  • 3. Quattro formaggi

    wino, ser kozi, gorgonzola, camembert, parmezan, śmietanka
  • 4. Pesto z bazylii

    orzeszków pinii i parmezanu lub pesto z suszonych pomidorów
  • 5. Kurczak na śmietanie

    borowiki, biała cebula, suszone pomidory, wino
  • 6. Carbonara

    żółtko, parmezan, smażony boczek, sól, pieprz
  • 7. Pasta z krewetkami

    i pomidorkami cherry w sosie winno-maślanym, chilli
  • 8. Ravioli z gęsią

    podawane z żurawiną migdałami, orzechami włoskimi oraz masłem szałwiowym
  • 9. Gnocchi truflowe

    w sosie śmietanowo – truflowym
  • 10. Gnocchi barbabietola

    kluseczki ziemniaczano-burakowe, nadziewane serem mascarpone i orzechami włoskimi w sosie maślanym z szałwią
  • Pasta Bolognese

RISOTTO

  • 1. Risotto al porcini

    risotto z borowikami, cebulką, parmezanem, natką pietruszki i serem burrata
  • 2. Risotto ai frutti di mare

    risotto z krewetkami, mulami, kalmarami z czosnkiem i natką pietruszki
Trattoria Per Tutti
Aleja Krakowska 129, 02-180 Warszawa
Telefon: 571 579 180
Mapa dojazdu

Gotówka, karta lub szybki przelew

Zamów online

Pobierz z Google Play

Regulaminy | Polityka prywatności | Ustawienia ciasteczek | Zgody marketingowe | Panel Restauratora
Uruchom zamówienia online w swojej restauracji! 

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

NOWOŚĆ!
Korzystasz z przestarzałej przeglądarki. Prosimy zaktualizować przeglądarkę w celu bezproblemowego korzystania ze strony.

Oznaczenia alergenów

  1. Gluten
  2. Skorupiaki
  3. Jaja
  4. Ryby
  5. Orzeszki ziemne
  6. Soja
  7. Mleko
  8. Orzechy
  9. Seler
  10. Gorczyca
  11. Sezam
  12. Dwutlenek siarki
  13. Łubin
  14. Mięczaki

Ok

NOWOŚĆ!

Mamy najlepszy w Polsce system zamawiania jedzenia online.

Gotówka, karta lub szybki przelew
Bez logowania i rejestracji
20 sekund i załatwione!

OK!